Kinesiologi


Både børn og voksne kan have glæde af kinesiologi

Jeg er uddannet kinesiolog, RAB og meget inspireret af Kinergetics.

Med enkle metoder arbejdes med dybereliggende årsager til de udfordringer, vi oplever som forskellige ubalancer (smerter, stress, angst osv).

Kroppen husker alt og lærer på godt og ondt af de oplevelser, vi møder på vores vej. Når vi kommer i en situation, der minder om tidligere oplevelse, husker kroppen og reagerer, som den har lært – nogle gange meget kraftigt. Både med fysiske og psykiske reaktioner. At blive afbalanceret handler altså om at få ryddet ud og ryddet op i noget, vi – oftest ubevidst – har gemt væk.

En behandling varer ca. 1 time.

Hvis du lyst til at prøve, så er du velkommen til at kontakte mig med evt. spørgsmål Kontakt eller bare booke en tid her Booking

Typiske emner, som kinesiologer møder i deres praksis er:

  • Symptomer, der ikke kan diagnosticeres
  • Sygdomme, der er opgivet helbredt af lægerne
  • Psykiske problemer
  • Personlig udvikling
  • Overfølsomhedsreaktioner
  • Mangel på energi

Behandlingen

Første gang du skal behandles, taler vi først om, hvad målet med behandlingen er, og hvordan muskeltesten og afbalanceringen foregår. Dette mål er ledesnor for afbalanceringen.

Muskeltesten afdækker aldrig mere end kroppen – det vil sige du – er parat til at håndtere.

Testen og afbalanceringen

Selve testen og afbalanceringen foregår gennem muskeltesten. Ved at trykke let på testmusklen og nævne forskellige områder, der kan arbejdes med, kommunikeres med kroppen.

Afbalanceringen kan udføres ved hjælp af massage af akupunkturpunkter, fysiske øvelser, visualisering af følelser og andre metoder. Det er din krop, der suverænt afgør, hvad der skal prioriteres.

Når energimæssige blokeringer fjernes, bliver kroppen igen i stand til at helbrede sig selv.

%d bloggers like this: