Elsebeth

”Karen har magiske hænder. Hun siger, at det er mig selv der gør arbejdet, men så bliver jeg i hvert fald guidet godt. Behandlingen foregår blidt, blidt og roligt, men går dybt så jeg både har følt mig øm og træt bagefter, men det har lindret, løsnet og lettet.

Karens kombination af sygeplejerskens faglighed sammen med pilatesinstruktør erfaring gør, at hun forstår kroppen på flere planer og hun kombinerer.

Noget af det jeg har efterlyst hos andre behandlere er netop kombinationen af selve behandlingen og enkle øvelser, der gør at jeg kan flytte mig efter lindringen.

Mit venstre knæ har drillet og gjort ondt i mange år – mere end 10 år. Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger, men det er vendt tilbage igen. Nu har jeg en tro på, at det er lykkedes at knække koden, så lindringen kan være varig. Karen har fundet årsagen til knæproblemet – har løsnet/lindret og givet mig øvelser med foamroller. Jeg er holdt op med at have ondt og føle mig begrænset. Mit ben er blevet synligt lige. Jeg skal passe mine øvelser, men det er dejligt at være foruden de langvarige knæproblemer.

Ryg-gener har også været tilbagevendende. En af de ting jeg oplever er, at mit bækken bliver rettet op når Karen har fat i mig og så retter det op hele vejen fra fødder til nakke, så jeg bliver lige igen og smerter/spændinger forsvinder. Der går nu længere og længere i mellem og jeg gør øvelser og strækker ud, for at det kan blive stabilt på langt sigt.

I tillæg til at være en dygtig behandler, har Karen også en dejlig underfundig humor.”

%d bloggers like this: