Kirstine

Kære Karen
Sikke et held for mig jeg overhørte 2 kvinder tale om hvor dygtig en kraniosakral terapeut du er- det er der ingen tvivl om. 
Jeg har haft fornøjelsen af også at træne pilates med dig hvor jeg allerede har nydt godt af dit meget store og kompetente udbud af øvelser .
Du har påtaget dig opgaven at arbejde med min meget skadede krop, efter egen forespørgsel, der har været noget ufunktionsdygtig i 10 år. Jeg har med glæde kommet til behandlinger og har kunnet mærke forskel fra første gang. Jeg bliver altid modtaget på en ufordømmende og rolig, professionel måde. Du har også her en kæmpe palette af værktøjer til at få min krop til at slippe det uønskede og opnå større bevægelse og velvære for mig. 
De fysioterapeuter, kiropraktorer, personlige trænere og den motoriske terapeut der også behandler mig er meget imponeret over de hurtige resultater du har opnået med mig- og er glade for du baner vejen for at de kan gøre deres arbejde med mig mere effektivt. 
Selv har jeg fået drømmen om et mere normalt og smertefrit liv tilbage. Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger.
Hos Karen Buur får du en behandling der duer
🤗Kirstine Lyhne
%d bloggers like this: